Нова книга
Вход
На данный момент Вы не зарегистрированы на сайте либо не вошли на сайт под своим логином.

Войти
Навигация
ДискуссииКатегорииПоиск
Separator
banner Корзина
Заказ: 0 шт. / 0.00 грн.
Русский English Українська
Новини видавництва »   Предложения и жалобы
Bottom of page arrow

с 1 по 7 из 7

1.  
  1.  
    В данной теме вы можете оставить свои предложения и жалобы
  2.  
    Обновленный прайс можно скачать в разделе „О нас“ :rasta:
  3.  

Хочу висловити негативні емоції щодо роботи видавництва НК. Я замовила підручники з оплатою по факту отримання, мені передзвонили і запропонували, якщо я хочу швидше отримати книги ніж через 5-7днів (в такий термін здійснюється доставка поштою з оплатою під час отримання товару) то я можу оплатити рахунок в банку, це в чертвер  29 жовтня, і в суботу через перевізника я отримаю свій товар (мені ці книги потрібні чим швидше). Протягом четверга мені звонили по декілька раз, уточнювали через якого саме перевізника мені було б зручніше отримати товар, і декілька раз питали чи оплатила я рахунок, бо вони будуть готувати відправку. Після того як я оплатила рахунок і вислала відскановану квитанцію про оплату, працівники видавництва раптово про мене забули, ні книг, ні дзвінків……

4.  

Продовження

Уже 3-го листопада, книг я ще не отримала. Це називається швидше отримала товар, ні грошей ні книг…… маю надію, що видавництво все таки згадає про мене і відішле мені мої вже оплачені книги………..І на майбутнє, я більше не буду замовляти книги в такий спосіб, і застерігаю інших…..

Видавництво хороше, тільки працівники безвідповідальні……

5.  

Очень неаккуратно работают операторы по оформлению заказа. Прошлый раз указал новый адрес проживания, который был проигноирован, прошлось оплачивать штраф на почте.

Надеюсь, что это больше не повторится.

6.  
    252371 2010-02-1518:44:24 Delayed Autolux 2 шт. 40.00 грн
    252375 2010-02-1518:50:04 Delayed   3 шт. 60.00 грн

Видаліть ці закази

7.  

і Зробіть простіший сайт, тому що сайт сам кидає закази!!